Centene Group tillverkar och säljer högklassiga fibercementskivor under varumärkesnamnet StoneREX. Med lång erfarenhet inom konstruktions- och fasadbeklädnadsbranschen är våra principer väldigt enkla: bara skivorna av högst kvalitet lämpar sig för att användas för att bygga hemmen vi bor i med våra familjer och andra byggnader där vi tillbringar den största delen av vår tid. StoneREX cementfiberskivor uppfyller de strikta europeiska EN 12467-standarderna.

Våra fasadskivor används mest i så kallade ventilerade fasadlösningar, som håller våra innerväggar fukt- och mögelfria och skyddar husen på det mest energieffektiva sättet. Fasader byggda i enlighet med strukturnormer för ventilerade fasader och täckta med StoneREX-skivor står emot alla sorters väderförhållanden och håller sig vackra i årtionden.

Att använda cementfiberskivor som konstruktionsskivor inomhus är ett klokt beslut om du är ute efter starka och långlivade konstruktioner. Fibercementskivor är mögel- och insektsresistenta och har väldigt god brandsäkerhetsklass – från A1 till B2. Genom att använda sådana skivor för att bygga inomhus- eller utomhuskonstruktioner garanteras därför både människors och själva byggnadernas hälsa.

Vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar till ditt projekt: det är möjligt att beställa skivor skurna i rätt storlek för projektet, färgade efter dina kulörönskemål, numrerade och paketerade på det mest tidsbesparande sättet för snabb installation. Vi tillhandahåller även tillbehör som färgade skruvar, spjälor och tejp som behövs för korrekt installation.

Om du vill bli återförsäljare av våra produkter i ditt land, eller om du är på jakt efter de bästa cementfiberskivorna för ditt projekt, så tveka inte att kontakta oss! Vi delar mer än gärna vår verksamhet och vår erfarenhet med dig!